— Biografie

In december 2018 ziet de band June11 het levenslicht.

De band bestaat uit Anne van de Moosijk (zang), Douwe Eijsbouts (piano, zang), Stefan van Zoggel (gitaar, zang), Jeroen van Zoggel (percussie, zang) en/of Martijn Hendriks (percussie, zang). June 11 is ontstaan uit de optredens van '2 of Diamonds', het duo met Anne en Stefan, die aanvankelijk speelden op ceremonies (huwelijk, uitvaart,...). De vraag naar podiums optredens werd steeds groter, daarvoor werden de overige muzikanten gevraagd om het repertoire aan te vullen en de sound meer een bandgeheel te laten zijn.

Om een duidelijk onderscheid te maken in duo en bandvorm werd in december 2018 June11 opgestart. Aanvragen voor June11 zijn vanaf nu altijd in bandvorm. Voor ceremonies zijn Anne en Stefan nog steeds als duo te boeken, onder de naam "2 of Diamonds".

Bandleden

Anne van de Moosdijk

Anne zingt vanaf 2012 in duo '2 of Diamonds', op ceremonies en podia. Ze heeft meegedaan aan diverse projecten, zoals Live Centraal, Heilights 2014 en 2018. Met haar vertolking van Vivre kreeg ze de zaal muisstil, met kippevel op de armen. Anne is te zien en te horen als Julia in 'Julia und die Heise Romeos', oa. op Die Heise Bierfesten in 2018.

Douwe Eijsbouts

Douwe is de jongste van het stel. Douwe heeft in verschillende bandjes gespeeld, zowel keyboards als ook als zanger. Met zijn bijzonder hoge zangbereik was hij in staat om Child in Time van Deep Purple op het podium te zingen. Douwe heeft ook deelgenomen aan Heilights 2014, alsmede de 2018 editie. Bij de laatste editie van de Heilights ging het dak er af met zijn vertolking van "Hey Jude". Als 'Romeo drei' heeft Douwe meegedaan met Julia und die Heise Romeso, en zong, samen met Anne, de live versie van het jubileumlied van Die Heise Bierfesten "Im Himmel der Hei".

Stefan van Zoggel

Stefan heeft als zanger/gitarist rock&roll gespeeld in Vegas'68 en daarmee 12.5 jaren op het podium gestaan. Na enkele jaren als zanger en banjo speler in Hillbilly Hayride speelt hij met Anne in '2 of Diamonds' op ceremonies en podia. Ook Stefan heeft deelgenomen aan diverse grote projecten zoals Heilights 2014 en 2018, en als 'Romeo zwei' in Julia und die Heise Romeos op Die Heise Bierfesten in 2018.

Jeroen van Zoggel

Jeroen is jarenlang de drummer geweest van rock&roll band Vegas'68. Na enkele jaren in all round band 'Lock and Load', heeft Jeroen enkele malen ingevallen als percussionist bij '2 of Diamonds'. Bij June11 bespeelt Jeroen de Cajon of drums, en verzorgt hij mede de backing vocels.

Martijn Hendriks

Martijn is onze duizendpoot. Martijn heeft uitgebreide ervaring als drummer bij hofkapel De Bessembloazers. Martijn heeft ook als drummer meegedaan aan de 2014 editie van Heilights. Hij was de vaste drummer van nederlandstalige punkrockband Apesjit. Bij Hillbilly hayride speelt Martijn inmiddels al een jaar of 6 gitaar en mandoline, en backing vocals. Bij June11 is Martijn percussionist, en zorgt hier en daar voor de backing vocals. Daar waar nodig zal Martijn de gitaar of mandoline niet laten liggen.